Πέντε ενεργές Παραστάσεις

 

 

Γοργόνα, Γοργονίτσα   Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από το γνωστό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Η μικρή γοργόνα μέσα από τη βαθιά αγάπη που θα νοιώσει για τον πρίγκιπα, θα λάμψει σαν φεγγάρι.

 

Η Γαϊδουρώ  Μια παραχαϊδεμένη πριγκιποπούλα, από την απληστία της, θα μεταμορφωθεί σε πανάσχημη Γαϊδουρώ. Θα λυτρωθεί μόνο όταν μάθει να αγαπάει, να προσφέρεται και να συγχωρεί. Ο «μύθος» σχολιάζει την υπεραπαιτητικότητα του κακομαθημένου παιδιού. Του Σάρλ Περώ.

_MG_8580_copy

Ο Ζαχαροζυμωμένος  Βασισμένο στο παραδοσιακό παραμύθι της Μάνης της Αθηνάς Μπίνιου. Η Ταρώ πλάθει τον ιδανικό σύντροφο αλλά μόνο μέσα από τις δυσκολίες της ζωής θα δημιουργήσουν την δική τους ευτυχισμένη οικογένεια.

 

Μαμά μου, ΜΟΥ!  [για μικρά παιδιά 2 έως 6 ετών με τους γονείς τους]   Μια τρυφερή και ευφάνταστη παράσταση που εξοικειώνει τα παιδιά με τον αποχωρισμό από την μαμά τους για να εργαστεί. Ακολουθεί βιωματικό εργαστήριο με γονείς και παιδιά.

IMG_7078

Ο Χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει  [για παιδιά από 2 έως 8 ετών με τους γονείς τους]  Παράσταση για τον Κύκλο του Νερού με αφορμή την ιστορία του Μάνου Κοντολέων. Παρουσιάζει την σχέση του ανθρώπου με το νερό μέσα από ένα αγόρι και έναν χιονάνθρωπο στο πέρασμα των 4 εποχών και των χρόνων. 

IMG_8445

arrowback

τηλ.: 210 6428 769  -  κινητό: 6932 628 305  -  E-mail: info@prasinaloga.gr