Αγριόκυκνοι στο Κουκλόσπιτο!

Αγριόκυκνοι στο Κουκλόσπιτο!

Κλείστε κι εσείς μια παράσταση για το σχολείο σας στο Κουκλόσπιτό μας στην οδό Βασιλείου Βουλγαροκτόνου 60 στη Νεάπολη Αθήνας! Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στις 5 παραστάσεις μας και να ζήσετε από κοντά την μαγική εμπειρία του κουκλοθέατρου. Ο ζεστός μας χώρος διαθέτει δική του σκηνή, ειδικό φωτισμό και είναι διαμορφωμένος για παραστάσεις σε μικρές ομάδες ως 45 άτομα.

Την Δευτέρα, 8/5/2023, επισκέφθηκαν το Κουκλόσπιτο τα παιδιά από τον Παιδικό Σταθμό – Νηπιαγωγείο ” Οι Αγριόκυκνοι” για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Μαμά μου, ΜΟΥ!». Τα μικρά παιδιά μαγεύτηκαν με το θέαμα που εκτυλισσόταν στην σκηνή σε απόσταση αναπνοής από αυτά. Παρακολούθησαν προσηλωμένα την παράσταση και μαγεύτηκαν από τις περιπέτειες του μικρού αγοριού. Μετά το τέλος της παράστασης θέλησαν όλα να παίξουν με τις κούκλες και τα σκηνικά αντικείμενα, ανακαλύπτοντας δια της αφής τον μαγικό κόσμο που γνώρισαν.

«Μαμά μου, ΜΟΥ!». Μια τρυφερή παράσταση που ενδείκνυται για πολύ μικρά παιδιά (2-6 ετών), καθώς παρουσιάζει την ανάγκη του παιδιού για συνεχή επαφή και επικοινωνία με την μαμά του και την ανάγκη της Μαμάς του να εργαστεί. Η μαμά, όταν αισθανθεί ότι ο γιος της την χρειάζεται κοντά του, θα τον πάρει σ’ ένα φανταστικό ταξίδι, όπου θα τον μάθει να γίνει πιο αυτόνομος. Ηθοποιός, κούκλα άμεσης κίνησης 40 cm, πάνινες κούκλες τεχνικής muppet show που ξεπροβάλλουν από το φουστάνι της μαμάς, σκηνικά αντικείμενα που έχουν διαδραστική σχέση με το κοινό… Όλα τα παραπάνω συνυπάρχουν σε μια παράσταση πολύχρωμη, γεμάτη χιούμορ και μουσική που είναι κατάλληλη για την Γιορτή της Μητέρας που πλησιάζει στις 14 Μαίου!

Θεατρικό παιχνίδι μετά την παράσταση
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram