Γοργόνα, γοργονίτσα στο Poros Arts Festival

Γοργόνα, γοργονίτσα στο Poros Arts Festival

Το Εναλλακτικό Poros Arts Festival, σε συνδιοργάνωση του Δήμο Πόρου και της Καθετή, ανοίγει την αυλαία του με την παράστασή μας «Γοργόνα, γοργονίτσα», το Σάββατο 17 Ιουνίου, στις 21.00, στο ανοιχτό θέατρο Συγγρού. Συνδυάστε ένα διήμερο στον όμορφο Πόρο με μια μαγευτική παράσταση κουκλοθεάτρου ιδανική για παιδιά κι ενήλικες. Οι κούκλες με την βοήθεια του φωτισμού και της μουσικής θα σας υποβάλλουν σε ένα ονειρικό ταξίδι.

Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από το γνωστό παραμύθι του Χ. Κ. Άντερσεν «Η μικρή γοργόνα» και εξιστορεί τη βαθιά αγάπη που θα νιώσει η μικρή Γοργόνα για τον Πρίγκιπα και θα την κάνει να λάμψει σαν φεγγάρι.

Η ηθοποιός και η κούκλα πρωταγωνιστούν. Οι κούκλες-κουστούμι, οι κούκλες άμεσης κίνησης, οι muppet, οι δαχτυλόκουκλες, η δισδιάστατη φιγούρα και οι κούκλες διαφορετικών μεγεθών δημιουργούν ένα ευφάνταστο σκηνικό και έντονη δράση, γεμάτη μουσική. Το κοινό, τελικά, μεταφέρεται στον μαγικό κόσμο του παραμυθιού με χιούμορ και ευαισθησία.

Στο τέλος της παράστασης θα γίνει συζήτηση για τις κούκλες και το μήνυμα της αγάπης και της αυτοθυσίας, που προβάλλει η ιστορία. Πρόκειται για μια ξεχωριστή παράσταση, που δεν απευθύνεται μόνο σε παιδιά, αλλά και σε ενήλικες. Στις 17 Ιούνιου… κουκλοπαίζουμε!

Σκηνοθεσία, σκηνογραφία, σενάριο, κατασκευές, performance: Εμμανουέλα Καποκάκη

Βοηθοί κατασκευών: Μαρία Μυλωνά, Ελευθερία Δανιηλίδη

Μουσική: Κώστας Μπεβεράτος

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση μπορείτε να βρείτε εδώ

#Katheti #PorosArtsFestival #Poros #Art

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram